Butikken er lukket for normal handel, men vi har masser af gode tilbud her på siden. Tapas tilbud gælder kun ved bestilling her på siden hele Marts

Vores Lerverandører


Vores leverandøre er :

 

Disse grise er noget af en delikatesse indenfor svine branchen og vi er stolte af at have denne kvalitet i vores butik. Kig ind og se udvalget i butikken, vi er gerne behjælplige med tilberednings forslag.

  

Her er noget af danmarks bedste Gin, Rom og whisky repræsenteret i butikken.

  

PR chokolade er meget mere end chokolade, de har et større udvalg end de fleste producenter.

 

Vi har blandt andet valgt at have deres sortiment i vores butik fordi de har fantastiske vine til gode priser. De har vine fra lande som Argentina, Spanien, Frankrig, italien og Australien som danskerne er specielt glade for.

   

Denne levandører har ligeledes et større udvalg og vores kunder har taget godt imod deres spiritus, vine og især deres Portvine som er anbefalesværdige. kig ind i butikken og smag før du køber.

  

Her er noget af det bedste ost inden for branchen. De modtager priser for deres oste og vi er glade for den store variation vi kan tilbyde vores kunder. Vi tager gerne imod forspørgsler.

Smag livet på Hopballe Mølle. Køb kylling. Besøg restauranten eller vores gårdbutik 

Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores kunder det bedste inden for fjerkræ branchen - deres vare lever op til vores ønsker og krav. 

Her er lidt info om deres kvaliteter og opvækst.

Deres kyllinger er af en helt speciel race, som stammer fra Frankrig.

Grunden til at denne race er valgt er, at kyllingerne vokser langsommere end den race, der benyttes i den konventionelle kyllingeproduktion. De lægger stor vægt på dyrevelfærd, og det er tydeligt, at både racen og den ekstra tid gør disse kyllinger meget mere aktive og robuste.

Det betyder også, at ben og knogler kan udvikle sig i takt med, at kyllingerne tager på i vægt! Vi fodrer kyllingerne med vores helt egen foderblanding, som er udviklet gennem 10 år.

I modsætning til foderet, der anvendes til den konventionelle kylling, som bliver markedsført og solgt under mange forskellige brands og navne i Danmark, er der ikke coccidiostat (antibiotika) i Hopballekyllingernes foder. Vores fodder indeholder bl.a. soya, majs, hvede, raps og ærter – alt naturligvis GMO fri.

En Hopballekylling har 4-5 gange så meget plads som en konventionel kylling. Pladsen gør, at kyllingerne rører sig meget mere, det giver muskler, mørkere kød, mere smag og en fastere konsistens.

Hver aften slukkes lyset og kyllingerne får 8 timers ubrudt søvn, som forbedrer trivslen. Efter 60-85 dage bliver Hopballekyllingerne skånsomt håndindfanget til slagteriet. De fragtes herefter de max. 200 meter fra kyllingehusene til slagteriet.

Hopballekyllingerne bliver altid kontrolleret og godkendt af dyrlæger inden de slagtes. Hele slagteprocessen (ej halal) foregår manuelt – det vil sige, at kyllingernes velfærd er i højsædet så længe, de er i live, og derefter sikrer håndarbejdet, at udskæringerne er af højeste kvalitet.

Kig ind i butikken og se vores udvalg, vi er selvfølgelig behjælplige med foreslag til tilberedningen.