Ferietid - grilltid - kig ind i butikken vi har vinen & bøffen

SLAGTER


Vores slagtere


I vores slagterafdeling er vi tre slagtere; Ole, Hans og Edmas.

Hans laver udskæringerne til butikken og Ole håndterer vores større ordrer og står for klargørringen af pølsemageriet. 

Ole Bundgaard er ejer af Røgeriet Egtved. Han har været slagter siden 1992 og har tidligere været ansat hos Føtex, Bilka og Superslagteren.

Hans Høberg er uddannet slagter, og har arbejdet i Brugsen i Jelling som slagtermester i en halv menneskealder.
Herudover har han arbejdet i Bramdrupdam, Jelling og Egtved Brugs.
Privat er hans bosat på en lille landejendom mellem Egtved og Ødsted.

Både Hans og Ole prioterer begge kvalitet meget højt og begge sørger for at butikken har et bredt udvalg af "sæson" udskæringer.
Hans og Ole tilpasser sortimentet, sådan at der er rig mulighed for et varieret udvalg.
Udvalget er selvfølgelig præget af årstiden og ikke mindst efterspørgselen.

Edmas håndterer pølsemageriet og står for alt lige fra vores saftige grill-pølser til vores smagfulde delikatessepølser i charcuteriet.

Det er muligt at bestille specifikke udskæringer fra uge til uge.
Modtager vi bestillingen senest tirsdag, har vi varen klar til dig torsdag. 

 

 

Vores kød

Vi har ry for at have god kvalitet og rigelig af det. 
Vi modtager vores kød grovparteret og skærer selv detail til disk.


Vores levandører er:

Skare Meat i Vejen

Himmerland oksekød

Dane Pork i St. Lihme

 

Vi tager også imod kød til rygning alle åbningsdage, så kom ind i butikken og hør om dine muligheder eller ring på tlf 2946 7097 
Du kan også læse mere her

 

Billederne viser vores fine slagterdisk og et lille udpluk af vores hjemmelavede produkter, såsom skinker, rullepølser og spegepølser.