Søndags åbent i dec. d. 15 & d. 22 december kl. 11.00-15.00

NYTÅRSMENU


RØGERIET’s forslag til jeres NYTÅRSMENU 2019

(Minimum 2 Pers)

Pris 395.- pr Pers

Nytårstaleguf:

- Tapas-snacks m/ Ulvedal Oste & hjemmelavet charcuteri.

Forret:

- Hummersuppe m/ ristede kammuslinger, urteolie & hjemmelavet surdejsbrød.

Hovedret:

- Forgrillet tornedos af dansk kødkvægsmørbrad, svøbt m/ Ladegaard Duroc bacon, cremet jordskokkepurè, pommes Anna, syltede løg& rødvinssovs m/ trøffel & timian.

Dessert:

- Chokoladefondant m/ vaniljesyltet pære & pære broken gel, brændt hvid chokolade samt ristede hasselnødder.

Tilkøb + 25 kr. pers.

- Hjemmelavet kransekage m/ nougat dyppet i mørk chokolade.

Vores Gourmet kok, Christian, vil sørge for at alt er lavet fra bunden og menuen vil være let og ligetil at stå med i et alm køkken
Brug tiden med dine gæster og lad os gøre arbejdet.
En arbejdsseddel vil medfølge menuen!!

Bestil i butikken på tlf/sms 29162697, eller her på siden.

Koncentrer dig om festen og det gode selskab på årets sidste dag, så sørger vi for maden. 

Den komplette nytårsmenu består af alt hvad du skal bruge. 
Lige fra dronningen starter sin nytårstale til nytåret skal skåles ind ved midnat.  

Al maden vil være pakket og klar. Kødet er marineret, klar til ovnen sammen med kartoflerne og der vil medfølge nøje instrukser til, hvordan nytårsmenuen bliver helt perfekt.