Ferietid - grilltid - kig ind i butikken vi har vinen & bøffen

LOGOPØLSER


Få dit eget navn eller logo på dine spegepølser

 

Overrask og imponér dine gæster med unikke, hjemmelavede spegepølser hvor din virksomheds logo er trykt på.
Vi laver både små og store spegepølser med printet logo til fx restaurationsbranchen, og til virksomheder som ønsker at bruge logopølserne som eksempelvis kundegaver, eller ønsker at gøre lidt ekstra ud af gavekurvene til deres ansatte.

Vi har mange forskellige smagsvarianter, så det er muligt at finde frem til smagen som lige passer dig og dine smagsløg.
Pølserne er klar til afhentning ca.2-3 uger efter bestilling.

Så forudbestil spegepølserne allerede nu, send os mail med jeres logo (PDF format).

Bestil på mail info@roegeriet-egtved.dk eller ring til Ole på tlf 2946 7097 og hør om dine muligheder.

 

 

Korrekt behandling af vores spegepølser


Få det bedste ud af vores spegepølser efter køb, følg nedenstående råd og få den mest optimale smagsoplevelse. 
Spegepølsernes smag og holdbarhed er afhængig af opbevaringen.

Alle vores spegepølser er fremstillet efter gamle opskrifter, og det vil sige at eneste konservering er salt og røg.
Derfor er det vigtigt hvordan pølsen opbevares. Vi anbefaler at spegepølsen opbevares i vakuum i køleskabet til udløbsdato.
Spegepølsen kan også opbevares i fryser, i en frysepose eller vakuum i op til 6-8 mdr.

Når man pakker sin spegepølse ud af vakuum må den ikke længere opbevares indelukket
F.eks. må den ikke pakkes i plastpose, film, staniol eller lignende da den herved ikke kan "ånde" og dermed risikere at blive "sur" på få dage.
Spegepølsen pakkes derfor i bagepapir eller vikles i et viskestykke hvorefter den ligges i køleskabet.

Den kan også hænge frit på et søm ved stuetemperatur, hvilket måske lyder mystisk, men som faktisk har flere fordele.
Vælger du at hænge pølsen ved stuetemperatur fremmes modningsprocessen og spegepølsen bliver meget fast.
Spegepølsen kan du vælge at lade hænge til den er hård som granit, og smagen vil da minde om en pølse fra italien og vil nu være meget velegnet som snack, tapas eller bare til en kold øl.
Det er dog vigtigt at pølsen ikke hænger hvor der fugt, som der eksempelvis er i en kælder eller i en garage.