Grill Gourmet & vinsmagning Fredag den 20. september 2019 kl. 18.00-21.00, tilmelding nødvendig

GRILLGRIS


Grillgris - sprøde svær, ellers er maden gratis!

En af vores mest populære retter, er vores klassiske grillede gris, som hverken er forkogt eller på anden måde tilberedt før tid.
Vi steger altid vores grise på stedet og helst lige ved buffeten, så gæsterne får duften i næsen inden spisning.
Vi bruger kun salt og en smule grillmix under stegningen, resten af den gode smag kommer fra grisen selv.
Hvis andet ønskes, skal det nævnes ved bestillingen.

Vi griller altid halve grise, da de er kødfulde og har bedre svær. Ønskes en hel pattegris bliver der et tillæg på 25,- pr. person.

Vi tænder med gas, så der ikke er nogen former for bismag i kødet fra optændingen.
Grisen grilles i en lukket grill, med kul i siden, ca. 4–7 timer før spisning, alt efter vægten på grisen.

Grillgris

(minimum 40 pers.)

1. Klassisk grillet 1/2 gris u/tilbehør og u/udskæring kr.      105,-
2. Klassisk grillet 1/2 gris m/ salatmix, flødekartofler og dressing kr.    175,-
3. Klassisk grillet 1/2 gris m/ 2 gange årstidens salat, dressing, valgfri kartoffel* kr.    190,-
4. Klassisk grillet 1/2 gris m/ bland selv salatbar, dressing, 2 gange valgfri kartoffel*  kr.    200,-
5. Klassisk grillet 1/2 gris m/ 3 blandede salater, 2 gange valgfri kartofler  kr.     200,-
6. Udskæring pr. gris (max 3 timer, herefter 343,75 pr time) kr. 1.000,-


*valgfri kartoffel, vælg mellem:
små krydder kartofler
flødekartofler
rodfrugtmos
bagte kartofler
små smør og persille vendte kartofler

Tilkøb af brød & smør, 20,-/person

Kørsel af gris

Står vi for maden, leverer vi naturligvis både grill og gris som afregnes efter nedenstående takster.
Kørsel pr. gris er 4 gange á 250,-
Dvs i alt 1.000,-
(indefor 25 km)

Kørslen omfatter
Levering af grill 
Opstart af gris 
Udskæring af gris
Afhentning af grill  

Den perfekte gris

For at få den perfekte gris til din fest er det afgørende at låget på grillen ikke åbnes, inden vi er klar til at skære ud til jeres gæster. 
Åbnes låget, ryger varmen ud, og der skal tillægges ca ½ time ekstra i stegetiden for hver gang låget åbnes.

Vi vil helst skære af grisen direkte fra grillen, så tænk over placeringen af grillen i forhold til den øvrige buffet. 
Der skal normalt 3-4 fuldvoksne mænd til at bære vores grill, så bestem jer for hvor den skal stå - og pas på ryggen.

 

 

 

Udlejning af grill

Vil du selv stå ved grillen, har du også mulighed for det.
Vær blot opmærksom på, at såfremt du selv er grill-mester, bortfalder vores garanti om sprøde svær.
Men vi vil naturligvis vejlede dig i, hvordan du selv får grillet en smagfuld gris med sprøde svær. 

1 dag  kr. 500,-
2 dage  kr. 800,-
En hel weekend  kr. 1.000,-
1 grill, 1/2 gris til 45-50pers     kr. 3000,-
1 grill, 1/2 gris til 60-70pers  kr. 3500,-
1 grill, 1/2 gris til 70-80pers    kr.  4.000,-
Rengøring af grill fra udlejning kr. 500,-


OBS. ovenstående priser er ekskl. kul.

Pris for kul, 300,-

Afhentet og rengjort.

Se mere info under : Udlejning af grill